Blog ten poświęcam w całości ciekawym przepisom kulinarnym, moim i nie tylko. Życzę miłego gotowania! Zapraszam również na mój kanał youtube mzuron szybkie i proste gotowanie
DANIA GŁÓWNE, ZUPY, WEGETARIAŃSKIE, DESERY, INNE, PASTY,DODATKI, O WSZYSTKIM I NICZYM
środa, 6 kwietnia 2016
Pasta z makreli
SKŁADNIKI:
-makrela wędzona
-3 jajka
-cebula
-sól pieprz
-majonez
WYKONANIE:
Gotujemy jaja na twardo, w międzyczasie obieramy makrelę ze skóry i ości. Cebulkę kroimy w drobną kostkę. Następnie pokrojone w kostkę jaja, mieszamy z cebulką i rozdrobnioną makrelą, solimy, pieprzymy i dodajemy majonez. Mieszamy i gotowe.
Pastę można zblendować jeśli wolicie bardziej gładką konsystencję.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz