DANIA GŁÓWNE, ZUPY, WEGETARIAŃSKIE, DESERY, INNE, PASTY,DODATKI, O WSZYSTKIM I NICZYM

piątek, 10 czerwca 2016

Pasta z tuńczyka, jajek i kukurydzy


DOSKONAŁA pasta kanapkowa dla zwykłych zjadaczy chleba :)
Szybka i prosta w wykonaniu.




SKŁADNIKI:

- puszka tuńczyka w sosie własnym
- puszka kukurydzy
- 3 jaja
- 1/2 pęczka szczypiorku
-sól, pieprz
-majonez

WYKONANIE:

Tuńczyka odsączamy z zalewy i jeśli jest w całości drobimy na kawałki,wrzucamy do miski.Kukurydzę odsączamy na sitku i wrzucamy do tuńczyka. Jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Dokładamy posiekany drobno szczypiorek, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy 2 łyżki majonezu. Mieszamy i GOTOWE.




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz